I-Pace får lengre rekkevidde

Ingeniørene til Jaguar har brukt sine erfaringer fra Jaguar I-PACE eTROPHY-race-serien for å optimalisere styringen av batteri og firehjulssystemer for å forbedre effektiviteten til det elektriske drivverket i Jaguar I-Pace.

Vi gir deg nye Jaguar F-TYPE

Den nye to-seters sportsbilen gir en perfekt balanse mellom ytelse og opplevelse med en enda mer muskuløs, selvsikkert design og en kupé definert av rike, luksuriøse materialer og vakre detaljer.

Nye Jaguar I-PACE – Dette sier testene ⚅

Den nye favoritten i elbil-segmentet – Jaguar I-PACE – har vært gjenstand for mange lovord, høye forventninger og stor mediedekning i løpet av de siste månedene. Er bilen imidlertid verdig all oppmerksomheten den har høstet?

Jaguar I-PACE har blitt beskrevet som Teslas nye hovedkonkurrent, og har mottatt særdeles god og bred mediedekning den siste tiden. Mange nordmenn har også forhåndsbestilt den elektriske og sportslige SUV-en, og venter spent på leveringsdatoen.

Med andre ord er forventningene skyhøye – og fallhøyden potensielt enda større. Klarer Jaguar å innfri løftene?

Vi har samlet et knippe anmeldelser for å undersøke saken nærmere, og uten å røpe for mye har vi tilsynelatende med et elektrisk vidunder å gjøre.

TV2 – “Utviklet av noen som liker å kjøre bil”</h4 style=”margin-top:25px;”> TV2 fikk teste Jaguar I-PACE på glattisen, for å se hvordan elbilen håndterer nordiske vinterforhold.

Nyhetskanalen merket seg et lavt tyngdepunkt som bidrar til presis og kontant kjøring, og understreker at Jaguar I-PACE vil kunne by på morsomme kjøreopplevelser på veien.

Til dere som har bestilt allerede – det er neppe noen grunn til å angre!

Les hele anmeldelsen her.

DinSide – “Den beste elbilen vi har kjørt”</h4 style=”margin-top:25px;”> Dinside.no sin motorredaksjon hiver seg på skryte-bølgen av el-SUVen. Journalisten fikk prøvekjøre Jaguar I-PACE i Portugal, blant annet på en svært krevende racerbane og i en terrengløype, og er mildt sagt begeistret:

– Opplevelsen av den elektriske SUV-en på banen, er skjellsettende […]. Dette er faktisk en morsom bil å piske skikkelig på banen!

DinSide beskriver entusiastisk I-PACE som en bil med sportslige og presise kjøreegenskaper, som takler alle typer veier. I tillegg bidrar lavt støynivå, god demping, og et romslig interiør med god komfort til en formidabel kjøreopplevelse.

Les hele anmeldelsen her.

AutoGuide – “Attraktiv crossover med genialt design”</h4 style=”margin-top:25px;”> Jaguar I-PACE er en kraftkar som byr på en svært morsom kjøreopplevelse. Det takket være et robust dreiemoment som gir rask og effektiv akselerasjon og drivkraft, i følge bilmagasinet autoguide.com.

Ikke minst understreker bilmagasinet elbilens formidable utseende, og oppsummerer anmeldelsen med følgende utsagn:

– Tesla bør passe seg.

Les hele anmeldelsen her.

CAR magazine – Avhengighetsskapende kjøreopplevelse</h4 style=”margin-top:25px;”> En bunnsolid og lynrask elbil med smidige og responsive – ja rett og slett formidable styringsegenskaper. Og det selv på vinterføre! Slik lyder dommen fra britiske Car magazine.

I likhet med flere av anmelderne er også CAR betatt av I-PACE sitt utmerkede design, og legger til at den også holder et imponerende lavt støynivå.

– Den føles som en Jaguar, rett og slett!

Les hele anmeldelsen her.

Motoring – Redefinerer standarden for el-SUVer i luksusklassen</h4 style=”margin-top:25px;”> Det australske bilmagasinet Motoring er ekstatiske i sin anmeldelse av Jaguar I-PACE, og hevder el-vidunderet vil sette en helt ny standard for elektriske luksus-SUVer. Motoring byr på en omstendig anmeldelse, men vektlegger blant annet de suverene kjøreegenskapene:

– Støtdempingen og den utrolige trekkraften var forbløffende, og den var så kvikk at det ærlig talt var sjokkerende.

I samme stil skryter de også av elbilens kraftige bremser, og presise og tilpasningsdyktige styringsegenskaper.

Les hele anmeldelsen her.

Vil du vite mer om Jaguar I-PACE?</h4 style=”margin-top:25px;”> Ønsker du å vite mer om den elektriske luksus-SUVen, kan du sjekke ut spesifikasjonene på Motorpool sine nettsider.

Hos oss har du også muligheten til å forhåndsbestille Jaguar I-PACE, som så mange nordmenn allerede venter i spenning på.

SJEKK UT VÅRE BILER PÅ LAGER

HAR DU SPØRSMÅL
OM BILEN?

Billingstad og Hønefoss

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer