TRENGER DU HJELP?

TRENGER DU HJELP?

Kontakt oss gjerne på e-post eller telefon.

BEST KOMPETANSE PÅ DIN BIL

Autorisert Jaguar og Land Rover verksted

Vi sørger for at din bil alltid er i topp stand og at vår service er den beste på markedet. Våre sertifiserte teknikere gjennomgår grundig opplæring og kontinuerlig trening. Solid kompetanse og fokus på kvalitet gjør oss til et autorisert verksted for Land Rover og Jaguar. Vi benytter kun originale deler, og tilbyr også et bredt utvalg av tilleggsutstyr.

ELEKTRISK ELLER FOSSIL

MOTORPOOL SERVICEKAMPANJE 19

ORIGINALE DELER

Vi bruker originale deler
av høyeste kvalitet for å
ivareta bilens verdi

RASK HJELP

Vi stiller en diagnose og
hjelper deg tilbake på veien
så raskt som mulig.

SERTIFISERT

Våre mekanikere er sertifiserte
på både fossile, hybride
og elektriske biler.

LEVERER TIL AVTALT TID

Din tid er viktig for oss. Vi kjenner
våre kunders behov og tilbyr
personlig service.

ORIGINALE DELER

Vi bruker originale deler
av høyeste kvalitet for å
ivareta bilens verdi

SERTIFISERT

Våre mekanikere er sertifiserte
på både fossile, hybride
og elektriske biler.

RASK HJELP

Vi stiller en diagnose og
hjelper deg tilbake på veien
så raskt som mulig.
Din tid er viktig for oss. Vi kjenner våre kunders behov og tilbyr personlig service.

TILGJENGELIGHET

Om du har behov for en bil mens vi tar hånd om din, så kan du leie elektrisk Jaguar hos oss.
Vår forhandler på Billingstad i Asker ligger i nærhet til buss og tog.

Periodisk merkeservice

Vi anbefaler å følge bilens serviceprogram. Gjennomføring av servicer i planlagt intervall gir bilen din bedre levetid og driftsikkerhet. Det er nødvendig for å opprettholde full garanti på bilen – forebyggende og kan være økonomisk besparende. Ved et eventuelt salg av din bil vil en god servicehistorikk være ettertraktet. I vårt autoriserte Jaguar Land Rover-verksted har vi spesialutstyr og kompetanse for å utføre service på din bil. Bestill service.

EU-kontroll

Alle  biler må på EU-kontroll (PKK – periodisk kjøretøykontroll) innen fire år etter registrering aller første gang i Norge. Etter det må bilen kontrolleres hvert andre år. Motorpool er autorisert verksted for Jaguar og Land Rover. Vi har vi kompetanse og utstyret som skal til for en nøyaktig kontroll av din bil. Bestill EU-kontroll.

Dekk og dekkskift

Det er viktig at bilen din er «godt skodd». Vi kan Jaguar og Land Rover og vet hvilke dekk som passer til din bil og ditt behov. På våren eller om høsten er du velkommen for et trygt dekksifte. Trenger du også å få lagt om til nye dekk, er dette en ideell anledning for å få gjort flere ting samtidig. Kontakt oss om nye dekk eller bestill dekkskift.

Steinsprut og ruteskift

Vi hjelper deg med reparasjon, eller bytte av rute etter en steinsprutskade. Det benyttes selvfølgelig originale deler og vi samarbeider med forsikringsselskapene som dekker kostnadene for reparasjon av steinsprutskade. Egenandel ved å skifte rute varierer noe, avhengig av ditt forsikringsselskap.

Steinsprut kan også skade lakken. Polering og lakkforsegling motvirker dette. Skulle du allikevel være uheldig å få noen «prikker» i lakken, har vi full forståelse for at det er irriterende og hjelper deg da med spotpaint og utbedring etter steinsprut i lakken. Kontakt oss om steinsprutskade.

Reparasjon

Å bli en Jaguar Land Rover-mekaniker tar flere år før endelig sertifisering. Vi investerer mye i utdannelsen av våre mekanikere. Om uhellet skulle være ute, er det sikreste du kan gjøre å ta med bilen din til et autorisert merkeverksted. Motorpool er dette.

Om noe er galt eller ødelagt med bilen din er det ofte mange spørsmål som dukker opp. Din henvendelse kan dreie seg om noe som dekkes av garantien. Ta kontakt med oss, så prater vi sammen. Bestill tid hos vårt autoriserte verksted.

Bilpleie

Hos Motorpool er vi lidenskapelig opptatt av bil og vi antar det samme om deg som vår kunde. Med bilpleie kan du ta vare på bilen din slik at den holder seg ekstra fin. Vi tilbyr bilrengjøring, vask, polering, lakkforsegling og detailing. Vi hjelper deg! Kontakt oss om vedlikehold av din bil.

Klima og aircondition

Ubehagelig lukt i kupéen eller ikke kjølig nok om sommeren? Da kan det hende at et luftfilter i AC-anlegget må byttes. Vi utfører service på ditt klimaanlegg. Bestill service.

Montering av utstyr

En ny del eller tilbehør til bilen? Vi monterer det for deg. Kontakt oss om ekstrautstyr og montering.

DELESALG

Bilinnredning

Mange av våre modeller kommer også som varebil og egner seg ypperlig som firmabil og nyttekjøretøy. En god bilinnredning er praktisk og gjør dagen din mer effektiv. Kontakt oss om bilinnredning.

FORESPØRSEL VERKSTED

Verksted skjema #2
  • Velg tjeneste
  • Din informasjon

HISTORIE

IMG 0244 Lofoten 2000x1000 1

FRA OSLO TIL LOFOTEN

I en Jaguar I-Pace

Gotfred Reutz har hilst på kong Haakon, stått skiltvakt for kong Olav og deltatt i begravelsen til kronprinsesse Märtha. Nå eier 86-åringen sin andre elbil, en Jaguar I-Pace som han i sommer kjørte til Lofoten på sykkelferie.

UTFORSK

Se alle mulighetene som finnes. Velg bil ut i fra dine ønsker og behov.

Media

Interessante publiseringer om våre bilmerker.

Spørsmål?

Ta gjerne kontakt med oss.

Prøvekjøring

Vi har biler klare til prøvekjøring.