Vi står klare for å hjelpe deg

bruktbil

En tradisjonsrik forhandler med lidenskap for bil

Motorpool har siden 1988 dyrket lidenskapen for førsteklasses mekanikk, innovativ teknologi og grensesprengende design. I dag er vi over 40 ansatte som er lidenskapelig opptatt av bil.

Sterk lidenskap definerer selskapet og speiler kulturen utad. Vår filosofi er at en kunderelasjon skal vare livet ut. Dette ønsker vi å formidle i alt vi gjør. Vi er en av få sertifiserte forhandlere av Jaguar i Norge, og tilbyr salg og verkstedtjenester for det tradisjonsrike bilmerket.

I tillegg er vi en av landets mest erfarne forhandlere av Land Rover. Vi legger vår stolthet i kunnskap, service og kvalitet. Derfor er vi også godkjent som autorisert verksted for Land Rover.

Vi har alltid kunden i fokus

Hos Motorpool kan du som kunde være trygg på at vi strekker oss langt for at du skal være fornøyd. Våre erfarne konsulenter er spesialister i å finne riktig bilmodell for deg. Sertifiserte og dyktige teknikere sørger for at din bil alltid blir behandlet på best mulig måte. Når du har bilen din hos Motorpool skal du være sikker på at vi alltid benytter originaldeler, og at vi alltid ønsker å utvikle oss i takt med markedet.

Start video

Motorpool – Jaguar & Land Rover

People with passion for cars