I-Pace får lengre rekkevidde

Ingeniørene til Jaguar har brukt sine erfaringer fra Jaguar I-PACE eTROPHY-race-serien for å optimalisere styringen av batteri og firehjulssystemer for å forbedre effektiviteten til det elektriske drivverket i Jaguar I-Pace.

Vi gir deg nye Jaguar F-TYPE

Den nye to-seters sportsbilen gir en perfekt balanse mellom ytelse og opplevelse med en enda mer muskuløs, selvsikkert design og en kupé definert av rike, luksuriøse materialer og vakre detaljer.

Nürburging har fått en ny Race Taxi og det er selvfølgelig en …

Jaguar er det første bilmerket som tilbyr en helelektrisk opplevelse til publikum i sin nye RACE eTAXI

Spenningssøkere og fans av elektriske kjøretøyer kan nå oppleve sportsbilytelsen til I-PACE på den mest krevende racerbanen i verden med en profesjonell sjåfør bak rattet. Nullutslippsmodellen kan akselerere fra 0-100 km/t på 4,8 sekunder takket være det moderne 90 kWh litium-ion-batteriet som yter 400PS og 696Nm dreiemoment.

Grønt helvete

I-Pace’en føler seg godt hjemme på den vel 20 km lange banen takket være sin dynamiske håndtering og firehjulstrekk og “Verdens Grønne Bil 2019” har ingen problemer med å håndtere de 73 svingene på banen som kalles “Grønt helvete”.

Du kan selvsagt prøvekjøre I-Pace’n på norske veier også.

Kontakt oss i dag for å bestille prøvekjøring av Jaguar I-Pace.

Nå er dette på ingen måte første gangen Jaguar stiller med elektrisk bil på racerbanen. Panasonic Jaguar Racing team forbereder seg til sin fjerde sesong i Formula E og så har vi selvfølgelig Jaguar I-Pace eTROPHY, verdens eneste ett-merke-løp.

Se høydepunkter fra Jaguar I-PACE eTROPHY | Hong Kong E-Prix

Se høydepunkter fra Panasonic Jaguar Racing | Roma E-Prix

 

SJEKK UT VÅRE BILER PÅ LAGER

HAR DU SPØRSMÅL
OM BILEN?

Billingstad og Hønefoss

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer