JAGUAR

Jaguar XE

Vår mest avanserte, effektive og raffinerte sportssedan noensinne

Med smidige kjøreegenskaper, innovativ teknologi og et moderne utseende er Jaguar XE vår mest avanserte sportsedan noensinne.

Et skulpturert og strømlinjeformet panser, brede skuldre og lekre detaljer – den sportslige utformingen og aerodynamisk perfeksjon gir Jaguar XE et eksteriør som virkelig underbygger bilens dynamiske og kraftfulle ytelse.

Morgendagens motorteknologi

XE er den første modellen i en ny generasjon av biler fra Jaguar som leveres med morgendagens teknologi og konstruksjoner, som resulterer i kraft, responsvillige kjøreegenskaper og iøynefallende design.

Opplev avansert Ingenium-teknologi og dynamisk kjøreglede med en 2 liters V4 turbodiesel-motor, med enten 162 eller 180hk. Er du på jakt etter en enda råere utgave, kan du boltre deg i 340hk innpakket i en 3 liters bensinmotor, som tar deg fra 0-100 på 5,1 sekunder.

Intelligent stop/start-teknologi og regenerativ lading kombinert med lett aluminiumsarkitektur, bidrar til optimal drivstofføkonomi og imponerende lavt CO2-utslipp for alle motorvarianter. Med utslipp fra knappe 99 g/km, kan du nyte kjøreturen med grønn samvittighet.

Sportslig komfort og klasseledende trygghet

Sportslig design, nøye utvalgte materialer og gjennomtenkt utforming – hver centimeter av Jaguar XE er designet for optimal kjøreglede og velvære.

XE er spekket med omfattende multimedieteknologi, avanserte lydsystemer og intelligente førerassistenter, som gjør hver kjøretur komfortabel og underholdende for hele familien.

I baksetet er det god plass til at tre voksne kan sitte behagelig både på korte og lange turer, og det 455 liters store bagasjerommet gir alle fem nok plass til bagasje.

Tryggheten er også i høysetet – XE har mottatt hele fem stjerner for sikkerhet, og er offisielt på listen over verdens sikreste biler i klassen store familiebiler.

Se frem til en forførerisk, komfortabel og trygg kjøretur med familien i din nye Jaguar XE.

Ønsker du å finne ut mer av hva XE kan by på? Fyll ut skjemaet for prøvekjøring, eller ta kontakt med oss.