JAGUAR

JAGUAR F-TYPE

En kraftig, smidig og karakteristisk sportsbil

Med høy ytelse, umiddelbar respons og avanserte kjøreteknologier er Jaguar F-TYPE en kraftig og karakteristisk sportsbil.

Den smidige modellen er det nyeste medlemmet i en fornem familie, og karakteriseres av sitt elegante, veldreide og moderne utseende. Med sitt lave tyngdepunkt og sterke ytelse er det føreren som er i fokus på Jaguar F-TYPE.

Opplev at du er i ett med både bil, hjul og vei i det du setter deg inn i din nye Jaguar.

Rå muskelkraft og enestående kontroll

Responsvillige motorer, sofistikert hjuloppheng og avansert teknologi jobber sømløst sammen for å tilby kjøreglede som kan gi selv de mest bortskjemte sportsbilentusiaster bakoversveis.

Med F-TYPE kan du rett og slett ikke trå feil på valg av motor. Alle modeller er utstyrt med avanserte og kraftige bensinmotorer, som leverer skyhøyt dreiemoment og rå muskelkraft. Lyden av en sprintvillig sportsbil forsterkes av Active Sports Exhaust som drar lydbildet opp til gåsehud-nivå.

Selv den mest beskjedne versjonen – en 2.0L i4 turboladet bensinmotor – leverer 300hk og dreiemoment på 400Nm. Her gjør du 0-100 på 5,3 sekunder og kan nå en toppfart på 260 km/t.

Les mer om den nye 2.0 liter motoren til Jaguar Land Rover her.

Den største motoren tilgjengelig er en 5.0L V8 Supercharged bensinmotor med 575hk og dreiemoment på 700Nm. Denne superbilen har en toppfart på 322 km/t, og gjør 1-100 på knappe 3,7 sekunder.

Førerorientert luksus

Innvendig finner vi de de luksuriøse, veldreide og stramme proporsjonene vi kjenner fra eksteriøret. Hver detalj er designet for å gi en altoppslukende og ekstatisk kjøreopplevelse.

I kupeen blir du møtt med sportslige og gjennomtenkte løsninger, hvor både instrumenter, setekonstruksjon og materialer er skreddersydd for sjåførens komfort og eventyrlyst. Tilgjengelighet, sportslighet og eksklusivitet er stikkordene som definerer Jaguar F-TYPE.

En skulle kanskje tro at fokuset på kjøreglede og muskelkraft gjør at praktikaliteter settes til side, men i F-TYPE har produsentene virkelig tenkt på alt. I bilens snertne bakdel får du plass til hele 408 liter bagasje, og gjør at du kan nyte både lange og korte kjøreturer.

Trygg og tilkoblet kjøring

Kjøreopplevelsen forbedres ytterligere med avanserte førerassistentsystemer og omfattende underholdningssystem.

Blant annet bidrar parkeringsassistenter og Blind Spot Monitor til tryggere kjøring, ved å varsle deg om hindringer eller trafikanter i blindsonen. I tillegg jobber Pedestrian Contact Sensing System for økt beskyttelse av både passasjerer og fotgjengere ved potensielle sammenstøt.

Det omfattende InControl infotainmentsystemet gir deg tilgang til både musikk, telefon, navigasjonssystem, førerassistentsystemer, og en rekke andre funksjoner via en 8” berøringsskjerm. Dermed kan du nyte kjøreturen med alle funksjoner bare et tastetrykk unna.

Priser på Jaguar F-TYPE

Jaguar F-TYPE er tilgjengelig i følgende modeller:

  • Jaguar F-TYPE Coupé med 2.0L i4 bensinmotor, fra 899.900,-.
  • Jaguar F-TYPE R-Dynamic Coupé med 2.0L i4 bensinmotor, fra 950.900,-.
  • Jaguar F-TYPE R Coupé med 5.0 V8 bensinmotor, fra 1.805.900,-.
  • Jaguar F-TYPE SVR Coupé med 5.0 V8 bensinmotor, fra 2.038.900,-.
  • Jaguar F-TYPE Convertible med 2.0L i4 bensinmotor, fra 977.00,-
  • Jaguar F-TYPE R-Dynamic Convertible med 2.0L i4 bensinmotor, fra 1.028.900,-
  • Jaguar F-TYPE R Convertible med 5.0 V8 bensinmotor, fra 1.883.900,-
  • Jaguar F-TYPE SVR Convertible med 5.0 V8 bensinmotor, fra 2.110.900,-

 

Uansett hva du er på jakt etter, om det er en lekker sportsbil eller en superbil, er Jaguar F-TYPE noe du burde prøve.

Bestill prøvekjøring i skjemaet under, eller kontakt oss for mer informasjon.