Motorpool flytter til Billingstad – åpner 5. februar 2018

Endelig nærmer den store dagen seg for oss i Motorpool. Etter 23 år på Høvik flytter vi i starten av februar 2018 til Billingstad – og vi ser spent frem mot å kunne åpne dørene til helt nye lokaler.

 

Dørene åpnes mandag 5. februar kl 07.00!

Stengt fra 1. til 4. februar

 

Vi overtar de ferdige lokalene den 1. februar, og holder derfor stengt for flytting fra torsdag 1. til og med lørdag 3. februar. I denne perioden vil vi selvsagt være tilgjengelige på både tlf og mail, men responstiden kan dessverre være noe lenger en normalt.

 

Topp moderne lokaler

 

Det nye lokalet, som får adressen Bergerveien 5, 1396 Billingstad, blir Norges råeste “State Of The Art” Jaguar og Land Rover bygg. Når Motorpool flytter til Billingstad, blir vi første forhandler i Norge med et bygg som tilfredsstiller alle krav fra produsentene våre – Jaguar og Land Rover. 

Vårt nye lokale ligger vis-a-vis Biltilsynet og vegg i vegg med Altitude trampoline park. 
Det  blir stort og lyst, med god gulvplass i både butikk og i verksted. 

 

Hvorfor flytter Motorpool?

 

Vi har hatt 23 flotte år på Høvik, men nå er det på tide med større areal – derfor flytter Motorpool.

Vi har store planer om å vokse i tiden fremover, både med flere nye modeller fra Land Rover og Jaguar samt bedre kapasitet på verkstedet.

Større plass er også et krav fra våre produsenter for at vi skal fortsette å være merkevareforhandler.

 

Hva bringer fremtiden?

 

Vi har mange spennende nyheter som kommer i tiden fremover. Vi kan endelig avsløre at det kommer to Range Rover Plug-in hybrid (PHEV) modeller!

Range Rover Plug In Hybrid og Range Rover Sport Plug-in Hybrid er ventet i det norske markedet fra 2018 – dette har Land Rover bekreftet.

I tillegg kommer den nye Jaguar I-Pace i 2018, en elektrisk bil fra den britiske produsenten, og den nye SUVen Jaguar E-Pace, som vi gleder oss stort til å få i butikken.

Vi går en spennende tid i møte når Motorpool flytter til Billingstad, og ser spent frem til den store åpningen! En opplevelse vi ønsker å dele med deg.

 

Neste artikkel

Parkering av elbil på Gardermoen – det har aldri vært enklere å ta med bilen til Oslo lufthavn