Bruktbil approved RR480 663450118

Et godt valg

I en tid hvor vi tenker grønnere og mer økonomisk kan kjøp av bruktbil tre frem som et klokt valg. Bruktbil kan rett og slett være et godt valg for de som ønsker å kombinere luksus med litt mer økonomisk fornuft.

For noen kan det virke mer risikabelt å kjøpe bruktbil enn nybil, men det finnes mange fordeler ved å gi et tidligere eid kjøretøy nytt liv. Utvalget blant bruktbiler er større enn utvalget av de nyeste modellene på markedet. Dette gir deg muligheten til å finne den perfekte bilen for dine behov enten det er Range Rover, to-seters defender eller elektrisk jaguar (I-PACE). Som oftest gir kjøp av bruktbil også reduksjon i forsikringskostnader. Forsikringsselskapene tar hensyn til bilens verdi når de beregner premiene som kan gi betydelig besparelser på lang sikt.

Bruktbil Finn 764 703923521
Bruktbil Finn 345 1720729496

De fleste bruktbiler vi selger har fortsatt garanti igjen, slik at du kan være trygg i kjøp av en brukt bil. I Norge har vi 5 års fabrikkgaranti på biler. Det vil si at hvis du kjøper en bruktbil hos oss som er 2 år gammel har du fortsatt 3 år igjen på garanti. Videre selger vi de fleste bilene med Jaguar eller Land Rover Approved. Det vil si at bilen har vært gjennom en 165-punkt sjekk for å undersøke bilens tilstand. Her gjør vi utbedringer dersom vi oppdager noe og du får to år med utvidet garanti *denne garantien er ikke den samme som fabrikkgaranti.

Velg brukt bil og bli en del av den voksende trenden med å være mer miljøbevisst. Gi et tidligere eid kjøretøy nytt liv, i tillegg til å redusere behovet for produksjon av nye biler og bidrar til en mer bærekraftig fremtid. Ved å velge bruktbil får du som oftest en bil umiddelbart eller inne kort tid etter kjøpet. Dette gjør det til ett ideelt alternativ for de som trenger eller ønsker et kjøretøy raskt.

Bli en del av Motorpool-familien og nyt fordelene som følger med.