Defender

Verdens beste offroader gjenfødt

30
cm

Bakkeklarering

3500
kg

Hengervekt

3D

.

Camera-system

2-8

Seter 

Defender

Verdens beste offroader gjenfødt

30
cm
Bakkeklarering
3500
kg
Hengervekt
3D

.

Camera-system

2-8

Seter 
LR DEF PHEV 21MY 090920 20
arrows 1
 

SKAPT FOR EVENTYR

Nye Land Rover Defender

Etter 70 år med innovasjon og forbedring er Defender en bil med høy pålitelighet. Bilen håndterer et ekstremt terreng gjennom alt fra ørken, jungel og snø og er konstruert for å tåle hard medfart. Bilen har stor fleksibilitet og god oppbevaring til alt du trenger på dine eventyr. I denne helt nye versjonen, legger Defender fantastiske landeveisegenskaper til reportoaret. Tilgjengelig med bredt motorutvalg i Diesel, Bensin og nå også Plug in Hybrid. Leveres som varebil på grønne skilter, eller personbil med 5 og 7 seter. 

LAGET FOR TØFFE TAK

Start video

DEFENDER KAN SKREDDERSYS TIL DINE PREFERANSER

Motorvarianter

– Diesel 200-300hk
– Bensin 300-400hk
– Plug-in Hybrid 404hk 

Utstyrsvarianter

– Defender 110 S – SE – HSE – X
– Defender 90 kommer i 2021
– First Edition 

TA EN NÆRMERE TITT PÅ BILEN

LR DEF PHEV 21MY 090920 05 S44

Defender Plug-In Hybrid

Nye Defender P400e er den mest drivstoffeffektive Defenderen noensinne, og gjør 0-100 på kun 5,6 sekunder, med en helelektrisk rekkevidde på 43 km. Plug- In Hybrid modellen kombinerer en 2,0-liters firesylindret 300hk bensinmotor med en 105kW elektrisk motor, og samlet effekt er 404hk. Den effektive drivlinjen gir kombinasjonen av høye ytelser, og lavt forbrukg og utstipp på kun 74 gram pr. kilometer. P400e opprettholder sine unike terrengegenskaper og rå styrke. Den kan trekke tilhenger på opptil 3.500 kg.

Overlegen kapasitet

Defender er utstyrt for å tåle hard medfart og har en arkitektur som er svært slitesterk. Den inneholder våre hittil tøffeste materialer som er testet til sine grenser. Defender er konstruert for optimal standard og varighet. Den kan trekke tilhenger på opptil 3.500 kg. Taklast under kjøring er på opptil 168 kg, mens den statiske kapasiteten på 300 kg gir mulighet for et takmontert telt. Med Defender kan du krysse elver på opptil 900 mm ved hjelp av teknologi forteller deg nøyaktig hvor dypt det er. Korte overheng foran og bak forbedrer terreng egenskaper, og med lavgirserie og terrain response klatrer Defender forbi alle andre biler.

DEFENDER ER SVÆRT SLITESTERK

LAND ROVER AND AUTOHOME CREATE RUGGED ROOF TENT FOR NEW DEFENDER 6 1
ytelse
design
teknologi
komfort
ytelse

Ytelse

– Terrain Response System
– Lavgir og låsbare differensialer
– Effektive motorer og avansert girkasse 

design

Design

– Ikonisk silhuett og uttrykk
– Slitesterke materialer
– Vaskbart interiør 

teknologi

Teknologi

– Pivi-Pro infotainment
– 3D kamera for by og terreng
– Clear sight hjulkamera 

komfort

Komfort

– Seter med oppvarming og kjøling
– Remote app med klimastyring
– Høy sittestilling og godt utsyn 

DESIGN OG KOMFORT

Designet for fleksibilitet

Defender er definitivt designet med formål å være allsidig og fleksibel. Interiøret er robust og heldekkende gulv gjør rengjøring lett. Kupen har masse smart oppbevaring, ulike setekonfigurasjoner og en midtkonsoll med kjøleboks. Levers med løsninger på 2, 3, 5, og 7 seter. Utvendige LED-lys gir tilnærmet dagslys og gjør kveldskjøringen behagelig, og teknoligi bidrar til å unngå blending av motgående trafikk. Kupeen er designet for fleksibilitet, med god oppbevaringsplass, midtkonsoll med kjøleboks, og takvinduene fyller kupeen med lys.

TEKNOLOGI

Avansert teknologi

Defender har den mest avanserte teknologien til Land Rover så langt. En helt ny Pivi Pro infotainment modul gir all viktig informasjon med kun ett blikk. Det integrerte 3D-kameraet gir betydelig bedre sikt, og har en Clear sight funksjon som gjør panseret “usynlig” og viser hjulenes stilling i forhold til hindringer. Navigasjonssystemet lærer fort dine foretrukne ruter og gir sanntids trafikkoppdateringer. Berøringsskjermen på 10» og det interaktive førerdisplayet kan tilpasses dine personlige innstillinger. Defender er også utstyr med Head-up display som gir viktig kjøredata, blant annet helning og kurver når du kjører i bratt terreng.

HAR DU SPØRSMÅL OM BILEN?

HAR DU SPØRSMÅL
OM BILEN?

Kontakt oss gjerne på telefon eller e-post.

HISTORIEN OM LAND ROVER

LAND ROVERS ELSKELIGE GENERASJONSKLØFT

Vi snakker om over 70 år med høyst gjenkjennelige former og funksjoner, dog med oppdateringer underveis, en historie som begynner allerede i 1948. Her debuterer Land Rover med Serie 1 på bilmessen i Amsterdam, bilen som senere er kjent på folkemunne som Defender.

HISTORIE 

UTFORSK

Se alle mulighetene som finnes. Velg bil ut i fra dine ønsker og behov.

Design din egen Defender

Sett sammen bilen som er perfekt for deg.

Spørsmål?

Ta gjerne kontakt med oss.

Prøvekjøring

Vi har biler klare til prøvekjøring.