I-Pace får lengre rekkevidde

Ingeniørene til Jaguar har brukt sine erfaringer fra Jaguar I-PACE eTROPHY-race-serien for å optimalisere styringen av batteri og firehjulssystemer for å forbedre effektiviteten til det elektriske drivverket i Jaguar I-Pace.

Vi gir deg nye Jaguar F-TYPE

Den nye to-seters sportsbilen gir en perfekt balanse mellom ytelse og opplevelse med en enda mer muskuløs, selvsikkert design og en kupé definert av rike, luksuriøse materialer og vakre detaljer.

Defender når nye høyder i “No Time To Die”

Etter at nyhetene om at flere av scenene i den nye Bond-filmen ble spilt inn i Norge, har fans over hele landet ventet i spenning på premieredagen.

No Time To Die er den 25. spillefilmen om den britiske etterretningsoffiseren, James Bond, og har et svimlende budsjett på over en milliard kroner.

-Jaguar Land Rover er stolte av å kunne presentere nye Defender 110 i årets James Bond eventyr. Dette er den perfekte filmen for å vise bilens evne til å kjøre i tøft terreng, sier PR og kommunikasjonsansvarlig i Jaguar Land Rover Norge, Vilde Riise.

En av de tøffeste scenene i filmen

-Vi presset Defender lenger enn vi trodde ville være mulig for å generere maksimal spenning. Det hele var ikke annet enn en kompromissløs utfordring, og blir en av de tøffeste scenene i No Time To Die, forklarer Lee Morrison til JLR.

Se behind-the-scenes klipp fra scenene her:

SJEKK UT VÅRE BILER PÅ LAGER

HAR DU SPØRSMÅL
OM BILEN?

Billingstad og Hønefoss

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer