JAGUAR

I-PACE

Opplev den prisvinnende og helelektriske Jaguar I-PACE

AKSELERASJON

0–100 km/t på 4,8 sekunder

MODELLUTVALG

470 km WLTP-syklus*

Pris fra kr 649.900

Se prisliste

Jaguars nye vidunderbil har gitt bilentusiater bakoversveis verden over, og har vunnet flere prestigetunge kåringer. Blant annet ble I-PACE vinneren av Årets Bil i Verden 2019.

Med dristig interiør, dramatiske proporsjoner og fremtidens teknologi, har Jaguar videreført sin anerkjente ytelse til elbiler gjennom nye I-PACE.

Jaguars nyeste familiemedlem er en nullutslippsbil som verken går på kompromiss med ytelse eller design.

Elektronisk ytelse i verdensklasse

Opplev prestasjon og akselerasjon på nivå med en sportsbil! To kraftige elmotorer kombinert med All Wheel drive gir deg hele 400hk og 700nM umiddelbart dreiemoment, og tar deg fra 0-100 km/t på 4,8 sekunder.

Flere systemer jobber sammen for å optimalisere kjøredynamikk, komfort og rekkevidde. Blant annet senkes bilen automatisk ved hastigheter over 105 km/t for å oppnå enestående aerodynamisk ytelse.

I tillegg bidrar Adaptive Dynamics til kjøredynamikk og -komfort i verdensklasse, gjennom å overvåke og optimalisere bilens bevegelser.

 

Lang rekkevidde og kjapp lading

Fulladet har nye Jaguar I-PACE en rekkevidde på opptil 470 km WLTP-syklus*, og på kun én time rekker du å lade hele 270 nye, grønne kilometer med en 50kW DC hurtiglader.

Med andre ord kan du trygt kjøre selv lange strekninger uten å føle den fryktede rekkeviddeangsten.

Batteriet lades enkelt opp både hjemme og på tur, og ladeprosessen stoppes automatisk opp når batteriet er fulladet. Bilens lukkede ladesystem gjør at verken vind eller regn står i veien for oppladingen.

Inkludert får du både mode 2 og mode 3 lader, som gjør at du enkelt lader via både vanlig stikkontakt og offentlig ladestasjon. Dersom du monterer en veggboks hjemme for optimal lading, kan mode 3 laderen også benyttes her.

 

Luksuriøse detaljer og sofistikert teknologi

Stig inn i den romslige kupeen, og la deg bli forført av den sofistikerte og avslappende atmosfæren – ingenting er overlatt til tilfeldighetene verken utvendig eller innvendig hos nye Jaguar I-PACE.

For kalde vinterdager kan du forvarme kupeen via berøringsskjermen eller via din smarttelefonapp, slik at temperaturen er perfekt i det du setter deg ned i de avanserte sportssetene.

Via I-PACE sine to berøringsskjemer, et interaktive førerdisplayet og Head-Up Displayet, har du alltid oversikt og tilgang til avanserte navigasjon- og førersystemer så vel som en rekke underholdningsmuligheter. Verden utenfor er heller aldri mer enn et tastetrykk unna, med 4G Wi-Fi-kapasitet inkludert som standard.

SUV-en har også tilstrekkelig med lagringsplass – her har du et bagasjerom på hele 638L til din disposisjon, så vel som ekstra oppbevaringsplass i front. I tillegg har du mulighet for hengerfeste, med maksvekt på 750 kg.

Nyt en stillegående og adrenalinfylt kjøretur utenom det vanlige, i denne luksuriøse, prisbelønte sportsbilen.

 

Pris på Jaguar I-PACE

Jaguar I-PACE er tilgjengelig i tre versjoner:

  • Jaguar I-PACE S, fra kr. 649.900
  • Jaguar I-PACE SE, fra kr. 724.900
  • Jaguar I-PACE HSE, fra kr. 774.900

 

Prøv Jaguar I-PACE selv!

Dette er bare starten på hva Jaguar I-PACE har å by på. Ønsker du å teste den selv? Bestill prøvekjøring av Jaguar I-PACE i dag.

 


*Tallene gjelder for NEDC og de nye WLTP kjøresyklustestene. Avvik er en følge av hvordan bilene testes snarere enn redusert ytelse. Reelle tall og ytelsesdata for elbil kan variere etter kjøring og miljø.