Jaguar I-Pace elbil: Pris, levering, rekkevidde og annet du må vite.

 

Det er nå et drøyt år siden Jaguars nye helelektriske superbil ble introdusert, til stor glede for bilentusiaster verden over.

 

I løpet av den tiden har el-vidunderet allerede rukket å høste rundt 60 priser og utmerkelser rundt om i verden. Blant annet ble I-PACE kåret til årets bil i verden 2019.

 

Er du blant de som vurderer å gå til innkjøp av nye Jaguar I-Pace? Isåfall bør du lese videre – her får du alt du trenger å vite om pris, rekkevidde og lading, levering i Norge og annen nyttig informasjon.

 

Hva er prisen for I-Pace?

Jaguar I-Pace kommer i tre ulike versjoner:

  • Jaguar I-PACE S får du fra 649.000 kr
  • Jaguar I-PACE SE får du fra 724.900 kr
  • Jaguar I-PACE HSE får du fra 774.900 kr

Sistnevnte har vært den mest populære til nå.

Med I-PACE får du ikke bare en elbil i premiumklassen – du får også nyte godt av alle fordelene som følger med en elbil.

Hvor lang er leveringstiden?

Klør du i fingrene etter å sette deg bak rattet i din splitter nye I-PACE? Isåfall kan vi glede deg med at vi nå har biler klare for levering, så kontakt oss i dag for å sikre deg drømmen.

Vi kjører også jevnlig attraktive rente- og leasingkampanjer. Sjekk ut kampanjesidene våre for å se hvilke kampanjer vi har gående nå.

Hva er rekkevidden på Jaguar I-Pace?

Å kjøre Oslo-Bergen blir ikke noe problem med I-Pace. Bilen har en rekkevidde på hele 470 km (WLTP)* i én lading.

Skulle du likevel gå strømtom, tar det kun én time å lade 270 nye, grønne kilometer. Det ved bruk av 50 kW DC hurtiglader, som er å finne på de fleste offentlige ladestasjoner.

For deg som bruker bilen til dagpendling, betyr dette at du normalt kun trenger å lade bilen én til to ganger i uken.

Hva er toppfart, akselerasjon og ytelse?

Med totaleffekt på 400 hestekrefter, 700 Nm umiddelbart dreiemoment, vil denne bilen ta deg fra 0-100 km/t på 4,8 sekunder!

Toppfarten ligger på rundt 200 km/t, så denne premiumklasses elbilen oppleves virkelig som en ekte sportsbil.

Med AWD og hele 19cm bakkeklaring som standard, følger også uovertruffent grep og fremkommelighet. Om du er sulten på ytterligere komfort og bakkeklaring kan du også velge høydejusterbar luftfjæring ‒ i tillegg til mye annet snacks ‒ mot et pristillegg.

Bagasjerom, hengerfeste og andre godsaker

Nye Jaguar I-Pace er utrolig romslig utformet – både inne i kabinen og til bagasjeoppbevaring.

Bilen har et bagasjerom som rommer hele 638L, så vel som et ekstra oppbevaringsrom i front, hvor motoren ellers ville vært.

Du har med andre ord nok av plass til det du trenger i Jaguar I-Pace.

I tillegg har alle modellene mulighet for å ettermontere hengerfeste, med en hengervekt på opptil 750 kg.

Les mer om Jaguar I-Pace på våre nettsider, eller kontakt oss dersom du har spørsmål som ikke er blitt besvart i dette blogginnlegget.


*Tallene gjelder for NEDC og de nye WLTP kjøresyklustestene. Avvik er en følge av hvordan bilene testes snarere enn redusert ytelse. Reelle tall og ytelsesdata for elbil kan variere etter kjøring og miljø.

Neste artikkel

Se om du kan skifte til elbil