fbpx
Liten bil stor tekst pos

Velkommen til Bil på Sletta hos Motorpool 18.juni!

18.juni blir en festdag på Billingstadsletta. Motorpool har sammen med samtlige bilforhandlere i området gått sammen om å skape en herlig dag med bilopplevelser og aktiviteter for store og små bilentusiaster. Arrangementet varer fra 11:00 til 16:00.

Denne dagen vil du møte kunnskapsrike og entusiastiske medlemmer fra klubbene til både Jaguar Norge og Land Rover Norge hos oss. Medlemmenes egne veteranbiler og nyere biler vil stilles ut, i tillegg til utstilling i butikk av det nyeste og råeste Jaguar og Land Rover har å by på.

Våre selgere er til stede for de som ønsker informasjon om kjøp og salg hos oss, samt prøvekjøring av våre biler.

Aktiviteter

Mount Motorpool – Opplev Defenders rå styrke. Sitt på med en av våre ansatte opp en rå, men trygg, rute opp vårt «Mount Motorpool» og kjenn hvor godt maskineriet fungerer i Defenders rette element. 13:00 – 15:00

Prøvekjør Range Rover Sport – Rå ytelser og luksus. Prøvekjøring gjennom hele dagen, etter tilgjengelighet.
Ta gjerne kontakt for booking her

I-Pace til rå priser – Vi har 12 I-Pace som skal ut denne dagen. Førstemann til mølla, tør du å vente?
Kontakt oss for mer informasjon

Skattejakt – Ved å delta i «Bil på Slettas» skattejakt kan du samle stempel hos alle forhandlerne og bli med i trekningen av blant annet stor og flott matkurv levert av «Gutta på Haugen», fire retters middag for fire personer på Quality Hotell Leangkollen i Asker, en helg i suite på Fýri Resort i Hemsedal levert av Porsche
og Motorpool gir deg en Range Rover Sport til disposisjon for reisen opp – og mye mer!

Vi er også så heldige å være nabo med Funplays, så her er det gode muligheter for mor og far til å titte på våre leketøy mens barna leker hos naboen, om man ønsker det.

Hjertelig velkommen til en dag for og med bilentusiaster hos Motorpool!

Les mer om Bil på Sletta på hjemmesiden her

Kart bilmerker
Bil

Vi bruker cookies for din brukeropplevelse – Les mer