Approved – Et løfte til deg

Jaguar og Land Rover Approved bruktbil betyr en problemfri bilhverdag.

Hva betyr Approved for deg?

Når en bruktbil fra Motorpool er Approved, kan du være trygg på at du kjøper en bil som holder den høye standarden fra Jaguar, Land Rover og Range Rover, selv om bilen er brukt.

Biler som får stempel som Approved er under 5 år, og har gått under 99 000 km når du kjøper den.

Hva får du?

Approved-garantien kommer alltid med våre Approved-bruktbiler, hvilket innebærer 2 år ubegrenset kjørelengde/km, eller til 50 000 km.

Da er du trygg på at dersom noe skulle skje, vil bilen bli tatt hånd om av våre sertifiserte mekanikere, alltid med originaldeler. Krav er ubegrenset inntil bilens pris, og den varer i minimum 2 år med ubegrenset kjørelengde.

24/7 europeisk veihjelp i 24 måneder

Dersom uhellet er ute når du er på kjøretur i Europa, er vi ikke langt unna med hjelp. Approved veihjelp dekker alt fra havari og ulykker, til mindre saker som:

  • punktering  
  • mistet nøkkel
  • samt starthjelp hjemme
  • hjelp med videre reiseopplegg
  • overnatting
  • redningstjeneste

Bilen er dekket i hele perioden og service er tilgjengelig hele døgnet.

Hvordan får en bruktbil Approved status?

Vår multipunktinspeksjon inkluderer en liste på 165 inspeksjonspunkter. Det er din garanti om at bilen er i topp stand, både elektronisk, mekanisk, samt at karosseriet er strøkent.

Inspeksjonen inkluderer alltid full gjennomgang av motor, samt inspeksjon av lakk og interiør. I tillegg gjennomfører vi en veitest, hvor mekanikeren vurderer hjuloppheng, vibrasjoner, bremser, motoreffekt, girkasse og andre punkter som sikrer fortsatt optimal ytelse.

Hver bil må bestå samtlige 165 sjekkpunkter for å bli en Approved bil.

Våre autoriserte mekanikere har lang erfaring med service på Jaguar, Land Rover og Range Rover, og har tilgang til den nyeste teknologien, topp moderne spesialverktøy og originaldeler. En avsluttende inspeksjon og overlevering av bilen bli alltid personlig gjort av en av våre mekanikere.

Bilen og mekanikere får også ekstern kontroll

For å kvalitetssikre inspeksjonen blir historikken gjennomgått av en ekstern tredjepart, som sertifiserer kjørelengden. De undersøker og går god for at bilen ikke kommer med utestående gjeld, har blitt stjålet eller er avskrevet.

For å kvalitetssikre prosessen og sikre at vi overholder de høye standardene ved Approved, blir vi selv inspisert av Jaguar og Land Rover. De sender eksterne kontrollører for å vurdere våre tjenester, verksteder og personale. Det sikrer at Approved-biler holder samme høye standard ved alle forhandlere – og at du kan være trygg på kvaliteten fra oss.

Se alle våre bruktbiler